Retro image of lawyer signing important legal document on black desk. Over black background.

Juridisch

Belofloripa verzorgt verschillende juridische diensten – zoals het oprichten van een vestiging, merknaamregistratie of het nazicht van contracten – die uw internationalisatie vlotter laten verlopen.

Lees meer
Financial accounting stock market graphs analysis

Financieel en Fiscaal

Ter ondersteuning van uw internationale activiteiten kan Belofloripa financiële en fiscale diensten – zoals de registratie van buitenlands kapitaal bij Sisbacen of een solvabiliteitsstudie- voor u uitvoeren.

Lees meer
belofloripa-administrative

Administratief en HR

Belofloripa biedt ondersteuning bij de administratieve en HR diensten – zoals het beheer van de bedrijfsadministratie of de aanwervingsprocedure- tijdens het internationalisatieproces.

Lees meer
Sale Marketing Analysis Price Tag Branding Vision Share Concept

Commercieel

Marktonderzoek, prospectiebegeleiding en eventbegeleiding zijn enkele van de commerciële diensten die Belofloripa uitvoert die het internationalisatieproces ondersteunen en verduidelijken.

Lees meer
belofloripa-logistic-service

Logistiek

Logistieke diensten – zoals shipmentcoördinatie, taksenberekening & export management – zijn één van de core business van Belofloripa, ter optimalisatie van uw internationalisatieproces.

Lees meer
Stamping hand - Young businesswoman (or notary public) seating at the desk in office and stamping document

Registraties & Certificaten

Bepaalde registraties en/of certificaten zijn noodzakelijk om een nieuwe markt op een succesvolle manier te betreden. Enkele diensten van Belofloripa zijn registratie bij Anvisa of Inmetro of de aanvraag van een CPF-nummer.

Lees meer

Het team van Belofloripa staat ter beschikking

Verdere vragen over de diensten van Belofloripa? Onze consulenten staan steeds ter beschikking, aarzel dus niet om contact op te nemen.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de actuele opportuniteiten, ontwikkelingen en events op de internationale markt via onze nieuwsbrief.

World-Map04