belofloripa-worldwide

361° import & export consulting

Belofloripa begeleidt, coacht en adviseert ondernemingen op weg naar en in nieuwe, onontgonnen markten. De consulenten van Belofloripa staan garant voor the additional degree. Geen 360°, maar 361° import & export consulting.

Meer weten over het concept 361°
belofloripa-logo-361-graus (2) (450x425)

361 Graus Assessoria e Consultoria Internacional

Brazilië staat vanaf het ontstaan van Belofloripa centraal binnen onze diensten. Inspelend op de stijgende lijn in export vanuit Brazilië naar Europa, richtte Belofloripa een kantoor op in São Paulo om ook Braziliaanse bedrijven te begeleiden.

Meer weten over 361 Graus
Grace Keli de Aguilar Gomes

Grace Keli de Aguilar Gomes

Grace Keli de Aguilar Gomes erfde het ondernemerschap van haar moeder en besloot, na het kennismaken met de Blue Ocean strategie, haar eigen bedrijf op te richten. Met Belofloripa vond zij het ideale concept om het internationale proces te vergemakkelijken voor mede-ondernemers.

Meer weten over Grace
team belofloripa

Team van Belofloripa

Internationaal handel drijven vraagt een grondige voorbereiding, actieve coaching, kennis van douaneregels en -wetten en voeling met het doelland. Belofloripa kan hiervoor vertrouwen op medewerkers in het hoofdkantoor te Brugge en in de Offshore kantoren te Brazilië.

Meer weten over het team
Business people waiting for job interview. Four candidates competing for one position

Jobs

Belofloripa adviseert, coacht en begeleidt bedrijven wereldwijd gedurende hun internationalisatieproces en kan hierbij vertrouwen op een internationaal netwerk van consulenten en medewerkers. Om onze klanten die hoge en uitgebreide servicegraad te blijven bieden, versterken wij dat netwerk graag met nieuwe expertise.

Meer weten over jobs
belofloripa-values

Waarden

Als waardengedreven onderneming, die belang hecht aan maatschappelijk engagement, steunt Belofloripa verschillende non-profit organisaties.

Meer weten over de waarden van Belofloripa

Het team van Belofloripa staat ter beschikking

Vragen of twijfels over 361° import & export consulting? Of over de opportuniteiten voor uw bedrijf op de internationale markt? Onze consulenten staan steeds ter beschikking, aarzel dus niet om contact op te nemen.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de actuele opportuniteiten, ontwikkelingen en events op de internationale markt via onze nieuwsbrief.