belofloripa-atomium-belgium-1400x465

België

De moderne en open economie die België hanteert, is slechts één van de redenen waarom België het land bij uitstek is voor buitenlandse investeringen.

Lees meer
belofloripa-christo-brazil-1400x465

Brazilië

Brazilië biedt ongeziene en heel vaak onbekende opportuniteiten voor tal van Europese bedrijven. Met meer dan 200 miljoen inwoners en de status van 7de grootste economie wereldwijd, is het dan ook een heel interessante afzetmarkt voor Europese ondernemers.

Lees meer
belofloripa-financial-district-canada-1400x465

Canada

Canada, dat eigenlijk bestaat uit verschillende regionale markten, is een aantal jaren terug gestart met een beleid van open deuren, wat internationaal zakendoen met dit land een stuk gemakkelijker maakt.

Lees meer
belofloripa-el-angel-mexico-1400x465

Mexico

De stabiele macro-economie van Mexico biedt mooie opportuniteiten, maar het is belangrijk zich goed voor te bereiden aangezien de bureaucratie en douanewetgeving in het land vaak te wensen over laat.

Lees meer
belofloripa-skyline-singapore-1400x465

Singapore

Singapore vertoont verschillende gelijkenissen met de Westerse wereld qua zakendoen. Een zorgvuldige voorbereiding is echter onontbeerlijk daar het juridische en douanesysteem er heel complex zijn.

Lees meer
belofloripa-grand-palace-thailand-1400x465

Thailand

Thailand is een echt exportgericht land, maar heeft desondanks ook nood aan buitenlandse investeringen en dan vooral op vlak van infrastructuur.

Lees meer
belofloripa-skyline-new-york-1400x465

Verenigde Staten

Als grootste importeur en derde grootste exporteur wereldwijd, versterkt de V.S. na een kleine terugval opnieuw zijn relevantie.

Lees meer

Het team van Belofloripa staat ter beschikking

Vragen of twijfels over 361° import & export consulting? Of over de opportuniteiten voor uw bedrijf op de internationale markt? Onze consulenten staan steeds ter beschikking, aarzel dus niet om contact op te nemen.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de actuele opportuniteiten en ontwikkelingen op de internationale markt.

World-Map04