Petsector

De Braziliaanse petsector is de 2de grootste markt ter wereld, na de Verenigde Staten. Daarenboven is de sector in volle groei, zoals de 10% groei in 2014 bewees.  

Hernieuwbare energie

Brazilië staat reeds jarenlang bekend voor haar duurzame energieopwekking, voornamelijk via waterkrachtcentrales. Omwille van een recente droogte staat deze markt momenteel ook open voor heel wat andere technologieën.

Sportsector

Sport maakte altijd al een groot onderdeel uit van de Braziliaanse cultuur, maar werd in 2014 en 2016 ook een economische en toeristische troef met het binnenhalen van de Wereldbeker en de Olympische Spelen.

Voedingssector

Technieken en machines binnen de voedingssector in Brazilië zijn sterk verouderd, desalniettemin is de wetgeving en controle er zeer streng. Dit contrast creëert dan ook een noodzaak aan nieuwe technologieën en innovatie. 

Gezondheidszorg

Hoewel Brazilië reeds uitblinkt in bepaalde medische ingrepen en procedures, kent het land nog veel groeiruimte op het vlak van ontwikkeling van onder andere medische infrastructuur en apparatuur.