150910- PIC 1 GKA CR LP- rev 01 - kopie (427x640)

Onderneemster

De belangstelling voor het ondernemerschap erfde Grace Keli van haar moeder die haar kinderen steeds gestimuleerd en gemotiveerd heeft om veel te bij te leren en te studeren. “Kennis neemt geen plaats in beslag, die kan je blijven opslaan tot in het oneindige”, is één van de krachtige stellingen die zij daarvoor gebruikt. Na het afronden van haar studies aan de Federale Universiteit van Minas Gerais (UFMG), begon ze met het adviseren van multinationals bij hun internationaliseringsactiviteiten richting Brazilië.

De kriebel om uiteindelijk zelf te ondernemen kwam er op het moment van het kennismaken met de Blue Ocean strategie. Met Belofloripa vond zij het ideale concept om het internationale proces te vergemakkelijken voor mede-ondernemers.

 

Gastspreekster

Als experte op vlak van internationalisatie en import- en exportbegeleiding treedt Grace Keli geregeld op als gastspreekster tijdens infosessies, seminaries en gelijkaardige evenementen voor oa. VOKA, Flanders Investment & Trade, Brascam, etc. Rekening houdend met de regels van het vak en de do’s en don’ts, brengt ze een vernieuwende kijk op het gehele internationaliseringsproces.

 

Grace in de media

De meerwaarde van het concept van Belofloripa en de passie voor internationalisering bleef niet onopgemerkt. In het vijfjarig bestaan van Belofloripa hebben zowel Grace als Belofloripa verschillende awards ontvangen:

 

belofloripa-awards-logos

Klik hier voor een overzicht van Grace in de media.

Grace Keli in quotes

 • Ik ben van mening dat je kansen niet cadeau krijgt, maar moet afdwingen.

  Grace Keli
 • Een ondernemer moet een beetje fanatiek zijn.

  Grace Keli
 • Vroeger zei ik elke week: ‘Thank God it’s Friday!’. Dat heb ik sinds het ontstaan van Belofloripa nooit meer gezegd.

  Grace Keli
 • Mijn team en ik werken 48u per dag. 24u in België en 24u in Brazilië.

  Grace Keli
 • In de Nederlandse les leerde ik een prachtig spreekwoord: ‘Schoenmaker, blijf bij je leest.’

  Grace Keli
 • De Belgen zijn de dappersten aller Galliërs, maar soms grijpen onze ondernemers jammer genoeg naast een opportuniteit door hun Belgische voorzichtigheid.

  Grace Keli

Meer informatie over Grace Keli als experte inzake internationalisatie op uw evenement?

Aarzel niet om contact op te nemen. Onze consulenten overlopen graag met u de opties en beschikbaarheid.

STEL UW VRAAG